החלפת מפרק הברך ( בן 62 )- לפני חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

06/01/2008 | 10:45 | מאת: שמואל

חייב אני להודות לתשובתה המלמדת של גב' יעל קרבס וברשותך בידי שאלות נוספות : 1. כיום אני מהלך די חופשי ולעט , ולומד ללכת מחדש ובצורה נכונה, ואיני מצליח כל כך וממשיך בתרגולת ושאלותי : 2. על מה לדעתכם עלי להתמקד לשפור הליכתי ? 3. האם נשיאת משקל יכול לגרום לנזק במשתל ? 4. הפזיוטרפיסטים תמהים על הוראות המנתח לבצע חיזוקי שרירים ללא משקולות ( רק עם גומיות ), ותרגילים אחרים . - מה דעתך על כך - תשובתך המקצועית חשובה לי ,כי גם אני סבור כי עלי לבצע במשקולות קטנים ( 1 ק"ג ).

שמואל שלום נשיאת משקל אינה יכולה לגרום לנזק במשתל, אלא להיפך, נשיאת משקל יוצרת גירוי חיובי לבניית עצם מסביב למשתל. בנוגע לשאלותיך הנוספות עליך להפנותן לפיזיותרפיסט המטפל בך או לרופא המטפל. בהצלחה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה