מרפק ימין אחרי נפילה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

06/11/2016 | 21:55 | מאת: לילך גד

היי לפני חודשיים נפלתי על המרפק..גובסתי לשבועיים, ואחרי חודש וחצי ואולטראסאונד תקין התחלתי פיזיותרפיה. טיפול שני מרפק לא נפתח ולא נסגר, טיפול כאבי תופת!!! האם כך צריך להיות? ממש מכאיבה לי!! כמה זמן תהליך שכזה?? מודאגת וכאובה..בבקשה עזרה!

שלום לילך, הנעה של מפרק שלא היה בתנועה זמן ממושך יכול לגרום לכאב. מומלץ לקחת משכיח כאבים כחצי שעה- שעה לפני טיפול על מנת שתוכלי לבצע את הטיפול בכאב מופחת. מומלץ להתייעץ עם הפיזיותרפיסט שלך לגבי הטיפול ולמה ניתן לצפות לגבי התהליך השיקומי. בברכה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה