שימוש בדיקור יבש ims לאזור כף היד והעקב

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

05/11/2016 | 21:42 | מאת: איתי

שלום, האם השימוש במחטים של הדיקור היבש הוא אותם מחטים של הדיקור הסיני? מה המידה של המחטים בהם נהוג להשתמש באזור כף היד,האגודל ואזור העקב בדיקור Ims? ומה זה אומר מוליך לכל מחט? תודה רבה.

שלום איתי כל מחט מגיעה עם מוליך פלסטיק ששומר עליה. הוא עוזר לכוון את כיוון המחט בהכנסה. ברגע שהמחט מוחדרת, מוציאים את המוליך (הוא על העור). בדרך כלל משתמשים במחטים 25-30mm. מוזמן לקרוא עוד בלינק המצורף http://hy.health.gov.il/?CategoryID=25&ArticleID=1270 בברכה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה