חדר כושר אחרי שבר בעצם הבריח

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/09/2016 | 20:59 | מאת: שלומי

שברתי לפני בערך 3 שנים את עצם הבריח , היום זה התאחה ואני כמעט ולא חש בזה אך לפעמיים שאני מפעיל את האזור שהיה בו השבר בחדר כושר אז לאחר מכן יש כאבים חדים באזור שעוברים לאחר כמה ימים , האם זה אומר שאני לא יוכל להתאמן בחדר כושר ולהרים משקלים כבדים על הכתף?

שלומי שלום אני מניחה שהשבר שהיה כבר התאחה לגמרי. עם זאת, לעיתים אזור שהיה בו שבר , או כל טראומה אחרת , נותר רגיש. אם גם לאחר אימונים מסודרים, ואשר בנויים בצורה מדורגת, עדיין מופיע כאב חד, מציעה לך להוריד משקל. ועדיין, תמיד כדאי לפנות לפיזיותרפיסט שינסה לאבחן מה מקור הכאב ו8יתן לך הנחיות בהתאם. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה