יציבה והליכה באופן ממושך וכאב

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

11/06/2016 | 18:51 | מאת: ירון

שלום רב, יוצא שאני עומד הרבה והולך הרבה מאוד במהלך היום,אני מנסה לשמור על יציבה נכונה -אך האם כאב הוא בלתי נמנע בגב ,גם כשהולכים הרבה?נראה לי מוזר-הליכה זה גבר דינאמי אז האם אפשרי למנוע כאב לחלוטין גם בהליכה ועמידה מרובה? תודה

ירון שלום קודם כל, זה כבר מצוין שאתה פעיל הולך הרבה במשך היום. באשר לכאב, כדאי להיבדק על ידי פיזיותרפיסט ולאבחן את סיבת הכאב. יתכן שבהתאמת מספר תרגילים, ייעוץ לגבי יציבה או פתרונות אחרים, יהיה ניתן להפחית את הכאב. וכדאי גם לזכור, שבהנחה שנשללה בעיה חריפה, כאב גב לא ספציפי, קיים בכ 90 אחוז מהאוכלוסיה, ולפעמים צריך ללמוד לחיות עם כאב קל, ולהבין שהוא חלק מהחיים לשנו. ואני מדגישה שוב, זאת בהנחה שנשללה בעיה הדורשת טיפול. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה