סחרחורות דיזינס.......

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

25/05/2016 | 17:25 | מאת: שיר

שלום, אני בת32 ומזה כמעט 3 חודשים סובלת מסחרחורות מסוג דיזינס (לא ורטיגו). אני מרגישה כובד בראש, לחץ בראש, תחושת שיוט, מן סחרחורת פנימית בראש. כשאני למשל מול מחשב זה הכי מתגבר. זה מלווה אותי 24/7. אני מרגישה באוזן תחושת חום, דקירות. אף אוזן גרון בדק את האוזניים ואמר שהן תקינות. הועלתה השערה שאולי זה קשור למפרק הלסת או לעמוד שדרה צווארי. האם ייתכן? בבקשה אשמח לסיוע

שיר שלום, סחרחורות יכולות לנבוע ממקור צווארי, מומלץ לבצע המשך בירור ע"י נוירולוג או אוטפד ע"ש. כמו כן כדאי להתחיל טיפולי פיזיותרפיה ווסטיבולרים. החלמה מהירה, איריס.

26/05/2016 | 11:20 | מאת: שיר

מה זה אומר טיפולי פיזיותרפיה וסטיוולרים? שזורקים את הראש לאחור וטופחים על האוזן? אני מרגישה בשינוי תנוחה בעיקר לצד ימין במיטה שאני מסתובבת ולא החדר

15/01/2024 | 21:29 | מאת: הודיה

הייי שיר איך את מרגישה כיום?

20/01/2024 | 12:54 | מאת: הודיה

היי שיר , אשמח לדעת איך את מרגישה היום?

מנהלי פורום פיזיותרפיה