שיקום לאחר ניתוח תיקון קרע מסוג SLAP

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

17/05/2016 | 10:42 | מאת: ארז

שלום רב, לפני כחודש עברתי ניתוח לתיקון SLAP ו-ACJRA. יש לציין כי הקרע אובחן כ- "קרע ידית דלי לא יציב". הניתוח עבר בהצלחה ואני עתיד להתחיל פיזיותרפיה בעוד כשבוע. בהתאם להתקדמות ראויה וסבירה במהלך השיקום רציתי לבקש הערכה לזמן עד חזרה לתפקוד מלא עם היד ובהתאם לכך חזרה לעבודה באופן מלא. אני כיום איש קבע (לא תפקיד שטח אך תפקיד דינאמי לכל דבר ועניין ולעתים 24/7 ללא מנוחה ראויה). תודה מראש, ארז.

ארז שלום קצת קשה לנבא זמן חזרה לתפקוד מלא, עוד לפני שהתחלת את השיקום. קודם כל לכל רופא יש את הפרוטוקול הטיפולי שלו, שבהתאם אליו נעשית ההתקדמות. מעבר לכך יש את המעורבות שלך והמוכנות להשקיע. הייתי נותנת הערכה זהירה של סביבות 4-6 חודשים. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה