עמידה ויציבה וכאב בשרירים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

18/04/2016 | 22:39 | מאת: דנה

שלום, אני יודעת שהיציבה שלי בעמידה וישיבה לא נכונה ורציתי לדעת מדוע יש לי צורך לפעמים אחרי עמידה למתוח אפילו יותר את הגב במיוחד באיזור הלומבר? האם אילו שרירי הירך? ולמה זה קורה.

דנה שלום אם את מרגישה שהיציבה שלך לא נכונה , אני מציעה שתפני לייעוץ של פיזיותרפיסט שייתן לך תרגילי יציבה , ילמד אותך איך להחזיק את הגוף נכון במהלך היום, כולל עמידה וישיבה. כדי לשמור על יציבה טובה צריך גם לעבוד על גמישות ומתיחות, גם לעבוד על חיזוק שרירים, וגם לפתח מודעות לנושא. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה