שבר בעקב

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/10/2014 | 16:50 | מאת: נתן כרמלי

שלום אני בן 69 נפלתי מסולם ושברתי את העקב עשו לי צילום סי טי .הרופאים ממליצים על ניתוח הכרוך בפלטה עם ברגים.אני מאד מפחד מהניתוח שלא יצליח כי אני על סף הגבול של סכרת. עוד לפני ששברתי את העקב סבלתי ועדיין מכך שהרגל נרדמת לי ואני מרגיש שכף רגלי כאילו נמצאת על גחלים כנראה בשל עמידה ממושכת.האם עובדה זאת עלולה להשפיע לרעה על הניתוח?..אם לא אעשה את הניתוח האם יש מצב שהעצמות יתאחו מעצמן?..תודה על תשומת הלב.

נתן שלום אם אינך רגוע לגבי אפשרות הניתוח שהוצעה לך, אני מאד מציעה לפנות לחוות דעת נוספת של רופא אורטופד מומחה של כף רגל וקרסול, להראות לו את ממצאי ההדמיה שיש ברשותך ולשתף אותו בחששות שלך. כמו כן אני מציעה לתשאל את הרופא לגבי טיפולים אחרים, האם אפשרי. עוד רופא שהייתי מתייעצת איתו הוא רופא המשפחה שלך, שמכיר אותך ואת כל מחלות הרקע שלך. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה