מכה בשכם שמאל מתאונת סקי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

29/12/2007 | 18:54 | מאת: אסף

חזרתי משבוע סקי וביום השלישי נפלעתי במהירות בכיוון החזית וצד שמאל. אני מסוגל לעשות תנועות מלאות עם היד, עם זאת קשה לי להרים את יד שמאל לצד שמאל. האם לדעתך צריך לעשות צילום או שכדאי לחכות מספר ימים ולראות האם הכאב נעלם? תודה מראש על התשובה,

30/12/2007 | 10:01 | מאת: גולש

לדעתי תפנה לרופא ותבדוק.תבדוק האם קרעת את אחד הגידים של השרוול המסובב למשל של הסופרספינטוס ....כאב הוא סימן אזהרה שמשהו לא בסדר....

אסף שלום הייתי ממליצה לך לפנות לאורטופד מומחה לכתף, לצורך בדיקה ואיבחון. בינתיים כדאי להמנע מתנועות אשר גורמות להופעת הכאב.

מנהלי פורום פיזיותרפיה