כפיפות בגב עליון וצוואר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

23/11/2020 | 13:03 | מאת: אנונימת

שלום רב ד"ר אני בת 24 יש לי גב עליון מעט כפוף עם כתפיים שמוטות וראש נוטה קדימה ובאמצע הגב יש סוג של שקע כזה , אני יודעת שעדיף לטפל בזה בגיל צעיר יותר אבל אני מכונה לעבוד קשה מאוד בשביל לתקן את הזה , איך אני יכולה לתקן את זה ?

שלום אנונימית ראשית עלי להבהיר שאנחנו לא רופאות (ד"ר) אלא פיזיותרפיסטיות. שנית- אני ממליצה לגשת לטיפול פיזיותרפי, בו תבוצע הערכה גופנית מלאה ויותאם טיפול בהתאם לממצאי הבדיקה המותאם לך באופן אישי בהצלחה עדי

מנהלי פורום פיזיותרפיה