פריקת אצבע- אמה יד שמאל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

07/09/2020 | 01:58 | מאת: מעיין

שלום, לפני שלושה שבועות קיבלתי מכה חזקה באצבע, היום עדיין איני יכולה לכופף או ליישר אותה והיא כואבת כאשר אני מנסה, היא מעט נפוחה לצד אחד בעיקר אבל אין שטפי דם או נפיחות משמעותית, אשמח לדעת האם זה נשמע פריקה ואם כן האם חייבים לעשות החזרה? במידה ויש צורך בחזרה האם יש אפשרות לטישטוש או גז צחוק כיוון שמפחדת מזריקות מאוד, ובאופן כללי יעזור לי לדעת מה בדיוק הרופא יעשה כשאלך אליו בתמונה המצורפת מדובר על האמה וניתן לראות נטייה קלה בחלק השמאלי באמצע האצבע) בתודה מראש

מעיין שלום אני מבינה כי עדיין לא ראית רופא ולא עשית צילום, אני חושבת שהגיע הזמן..צילום יראה האם מדובר בפריקה או שבר. לפי הצילום רופא יחליט מה הטיפול הנכון. אני לא יודעת לומר לגבי גז צחוק או טשטוש ואני מניחה שזה גם שונה ממקום למקום. מציעה לך לגשת קודם כל לרופא, ובהתאם למה שיראו ומה שיחליט לשאול את השאלות הרלוונטיות. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה