כל השלד שלי והגב עקומים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

27/07/2020 | 19:05 | מאת: יוני

היי דוקטור הבעיה שלי היא שכל השלד שלי עקום.. החל מהצוואר ועד המותניים. הצוואר נוטה לצד ימין עשיתי צילום בחזה וכל בית החזה בצד אחד גדול יותר נוטה ימינה הגב שלי נראה עקום הכתפיים והשכמות לא באותו גובה וכל הגוף נוטה ימינה. זה פשוט מכוער לגמרי החוסר סימטריה הזאת מה ניתן לעשות לגבי זה חממה זה נובע

יוני שלום זהו פורום פיזיותרפיה, אינני דוקטור אלא פיזיותרפיסטית. במידה ואינך מטופל ע"י אורתופד מומחה עמוד שדרה- מומלץ לגשת לאורתופד הנ"ל לצורך קבלת אבחון לסיבה לעקמת. חוסר סימטריה יכולה להיות מבנית (שלדית), שרירית או תפקודית ויש להעריכה. ניתן לגשת לאבחון וטיפול של פיזיותרפיסט המתמחה בעמוד שדרה ועקמת- ניתן למצוא פיזיותרפיסטים עם תחום התמחות זה במנועי החיפוש השונים באינטרנט. בהצלחה עדי

מנהלי פורום פיזיותרפיה