יש לי עקמת בגב, האם זה הגיוני שהשכמות שלי, שכמה אחת יותר בולטת מהשניה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

30/05/2020 | 21:18 | מאת: יניב

יש לי עקמת בגב, האם זה הגיוני שהשכמות שלי, שכמה אחת יותר בולטת מהשניה יותר גדולה מהשניה? או שזה חריג?

יניב שלום רוב האנשים לא סימטריים, וזה בא לידי ביטוי באזורים ובאברים שונים בגוף. עקמת יכולה לגרום להבדל במבנה ובמנח השכמות. לפעמים אין לזה שום ביטוי קליני, ואין טעם להתעסק עם זה, אבל אם זה מפריע לך בתפקוד או גורם לכאבים אני מציעה לגשת לפיזיותרפיה ולקבל תרגילים והדרכה. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה