שיחרור ריצפת אגן מכווצת כרונית על ידי אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

18/04/2020 | 10:17 | מאת: לידור

שלום רציתי לשאול האם יש בארץ איזה שהוא מטפל או מטפלת שכן מתעסקים עם פיזיותרפיה לריצפת האגן וגם משלבים כלים מיתקדמים כמו אולטראסאונד - שיכול לחמם איברים פנימיים ורקמות פנימיות שאי אפשר להגיע אלהם , אבל שוב ספציפית לריצפת האגן וספציפית לגבר כי לא כולם מקבלים גברים , משום מה זה סוג של טאבו בתחום הזה . תודה מראש ויום טוב .

לידור שלום פזורים בארץ פיזיותרפיסטים של רצפת האגן אשר מטפלים בגברים, הן בקופות החולים והן במגזר הפרטי. ממליצה לך להכנס לאתר הישראלי לרצפת האגן ובו רשימה של כלל הפיזיותרפיסטים המטפלים ברצפת האגן- שם תמצא בקלות יותר פיזיותרפיסט/ית המטפלים בגברים ע"פ מיקום גיאוגרפי. לגבי נושא המכשור-תוכל להתייעץ עם הפיזיותרפיסט בנוגע לכך בהתאם לצורך ולסימפטומים מהם אתה סובל. בהצלחה עדי

מנהלי פורום פיזיותרפיה