כאבים אחרי טיפול תודה על תשובתך

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

06/01/2020 | 12:32 | מאת: אדל

שלום בת 33 אתמול עשו לי טיפול פיזיותרפיה לשרירי הצוואר הטיפול כאב הכל נוקשה היה וכואב. היום קמתי עם כאבים בצוואר ובראש. אנע בלחץ. יכול להיגרם לי נזק?

יתכן שהטיפול עורר כאב מוקרן , כלומר הוא מקרין לאזורים רחוקים יותר מאזור הטיפול. וזה לא בהכרח מרמז על נזק. לא כל כאב קשור לנזק לרקמה. אם הכאב חזק מאד וללא שיפור, תעדכני את הפיזיותרפיסט/ית ותחשבו יחד האם יש צורך לנסות טיפול מעט שונה. משוב על טיפולים תמיד מתקבל בברכה. בברכה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה