יש לי בשנתיים האחרונות כאב שנוגעים בברך

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

24/09/2019 | 23:35 | מאת: יניב

יש לי בשנתיים האחרונות כאב שנוגעים בברך ימין, כמו גולה קטנה שכל פעם שאני נוגע בה זה כואב לי, מתחת לפיקה, רק שאני נוגע זה כואב כאב מקומי כזה, הלכתי לרופא מומחה ברכיים הוא אמר לי שהפיקה שלי נורא חלשה ורופפת ושאני צריך לעשות תרגילים לחיזוק הפיקה , אז כמובן כבר שנה שאני עושה תרגילים ושום דבר לא השתנה, הבעיה שגם אני יורד במדרגות אני מרגיש לחץ בברכים כאילו אני עוד שניה נופל, מה עושים? מה זה הבעיה המוזרה הזאת?

28/09/2019 | 23:07 | מאת: נעמה קדם

שלום יניב, תודה על פנייתך. לא אוכל לענות על שאלתך ללא בדיקה מקיפה. ממליצה לך לפנות למכון פיזיותרפיה. על מנת שהפיזיותרפיסט יוכל לעזור לך עליך להביא איתך את כל הניירת הרפואית הרלוונטית (בדיקות, הדמיה (צילומים), סיכומים, טיפולים קודמים ועוד). מאחלת לך רפואה שלמה.

מנהלי פורום פיזיותרפיה