שלום הייתי אצל אורטופד מומחה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

12/09/2019 | 08:34 | מאת: יוסי

שלום הייתי אצל אורטופד מומחה, בגלל בעיות בגב, והוא אמר לי לשכב על הגב, ובדק לי את המפשעה והעביר את היד איפה שאזור האשכים איפה שהרגליים ב2 הצדדים, האם זה בדיקה שגרתית של אורטופדים לגעת באזור המפשעה ולמטה ברגליים? או שזה רופא שחיפש הרפתקאות? תודה לעונים

יוסי שלום הבדיקה הפיזיקאלית המתבצעת לאור תלונה על כאבי גב כוללת גם בדיקה של תחושה, רפלקסים וכוח גס. חלק מהבדיקה עשוי להיות באזורים שונים של הגוף ולאו דווקא בגב, שכן מחוט השדרה יוצאים עצבים לשאר אברי הגוף. עם זאת, ומכיוון שלא הייתי נוכחת בבדיקה שלך, אני לא יכולה לחוות עליה דעה. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה