חיזוק שרירי הירך באמצעות תרגילים ומכשירים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

16/06/2019 | 15:50 | מאת: ברוך

שלום לכן, 1) האם ישנה חוברת שמדריכה אילו תרגילים אפשר לבצע לצורך חיזוק שרירי הירך? 2) האם ישנם מכשירים שמחזקים את שרירי הירך שנמצאים בחדרי הכושר? אני מודה לכם מראש על תשובותיכן

שלום ברוך: 1. ישנם הרבה תרגילים לחיזוק שרירי ירך,לא מכירה חוברת ספציפית שאני יכולה להמליץ לך. אך ניתן למצוא תרגילים רבים באינטרנט. 2. בחדר כושר ישנם מכשירים העובדים באופן מבודד על שרירים כמו פושטי ירך, וישנם מכשירים שעובדים על שרירים משולבים כמו מכשיר סמית. ממליצה לך בהגיעך לחדר כושר לפנות ליעוץ של מדריך מוסמך על תרגילים ואופן ביצוע התרגילים באופן בטיחותי ויעיל. במידה ואתה מחפש תרגילים בעקבות פציעה ממליצה לגשת לפיזיותרפיה לקבל הדרכה ותרגילים בהתאם לבדיקה והערכה שיבצע. בברכה, איריס

17/06/2019 | 06:13 | מאת: ברוך

אכן אנסה להשלים באינטרנט את כל המידע החסר. תודה לך על תשובתך המהירה.

מנהלי פורום פיזיותרפיה