ניתוח מרפק עם פלטינה ביד שמאל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

21/04/2019 | 12:48 | מאת: לאחר ניתוח מרפק

עברתי ניתוח מרפק עם פלטינה לפני חודשיים אני עושה כבר חודש פיזיוטרפייה ומאוד סובל ומוגבל בתנועה של יישור היד וכיפוף עד כדי כך שאני נוטל שני סוגים של משכיח כאבים בכדורים ואחד בטיפות ולא עוזר לי הכאבים הם הפיזיותרפיה רק אני רוצה לישאול למה לא ניתן לכופף את היד ביכלל והכיפוף יותר כואב מהיישור של היד למה זה ? וכמה זמן יקח עד שהכול יחזור למה שהיה ?

שלום אם הכאבים חזקים אני ממליצה לחזור לרופא המנתח. לגבי החזרה לתפקוד קודם, אין דרך לנבא מתי והאם תחזור בדיוק למה שהיה. ממליצה את שאר השאלות להפנות לפיזיותרפיסט שמטפל בך ומכיר את המקרה. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה