בצקת ברגל לאחר ניתוח הוצאת גוף זר ותפירת גיד מכופף

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

24/10/2018 | 21:43 | מאת: חנאן

עשיתי ניתוח להוצאת גוף זר מכך הרגל ותפירה גיד מכופף באצבע בוהן הגדולה לפני כ10 ימים הוציאו לי את המסמר שהיא מקובע באצבע והסירו את החבילה... חמאס יש לי בצקת וכף הרגל שלי נפוח מאוד וכאב וכמעט לא יכולה ללכת

שלום חנאן בד"כ לאחר ניתוח אמורים לתדרך אותך בנוגע למהלך תקין לאחר ניתוח. נפיחות וכאבים שכיחים מאד אחרי ניתוח, אולם, מאחר ויש בצקת משמעותית כאבים חזקים והגבלה בהליכה, אני ממליצה לגשת לביקורת אצל הרופא המנתח לצורך בדיקת הרגל. בריאות שלמה עדי

מנהלי פורום פיזיותרפיה