כאבים אחר פיזיותרפיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

12/09/2018 | 12:49 | מאת: אור

שלום אני בת 38 עברתי תאונת דרכים לפני כחודש ואני עכשיו עושה פיזיותרפיה לגב עליון.עשיתי עד כה 8 מפגשים אבל אחרי שני המפגשים האחרונים אני מרגישה אי נוחות ומתיחת שרירים במקום שבו שמים לי את המכשיר שמזרים חשמל . זה ממש מציק לי האם זה בסדר להרגיש את זה במיוחד שלפעמים את גם מרגישה דקירות וכאב ביד שמאל תוך כדי הטיפול וגם אחריו

אור שלום במהלך טיפולי פיזיותרפיה יש דינמיות בתגובות לטיפול, אבל אם את חשה אי נוחות מתגבר ועקבי, זה המקום לשתף את הפיזיותרפיסטית המטפלת ולהתייעץ עמה. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה