אלקטרודה למכנות גלי הלם

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

19/04/2017 | 13:57 | מאת: פנחס

שלום חברים , ברשותי מכשיר גלי הלם של medispac הם חדלו מלשווק את האלקטרודה הפנימית (הזולה יותר) ומשווקים אותה כסט עם הרב פעמית . האם מישהו יכול להמליץ על אופציה לרכישה נוספת ? תודה לעוזרים

פנחס שלום, מומלץ לפנות לחברה שממנה קנית את המכשיר לבירור בנושא האלקטרודות המתאימות למכשירך בברכה, איריס

24/04/2017 | 08:52 | מאת: פנחס

כפי שצינתי אני מחפש חלופה זולה יותר ולא להיות לקוח שבוי שחייב לרכוש אלקטרודה במחיר מופקע

מצטערת, המכשיר אינו בשימוש במסגרת המכון בו אני עובדת, כך שאיני יכולה לעזור לך בנושא בברכה איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה