זרמים חשמליים בגב בצד שמאל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

11/04/2017 | 20:55 | מאת: שלי

שלום, אני חיילת בת 20 ובימים האחרונים קורה לי שאני מרגישה זרמים חשמליים בצד השמאלי בגב באותה נקודה באופן קבוע. אני אציין שבתפקיד שלי אני יושבת הרבה שעות ולא עושה הרבה ספורט. רציתי לשאול מה זה יכול להיות? האם יש דרך לפתור את זה או שכדאי לפנות לרופא?

שלי שלום אני מתנצלת על האיחור בתשובה. תחושה של זרם לרוב קשורה למערכת העצבים - לחץ על עצב או מתיחה לרוב מאופיינים בתחושה של זרם. יכולות להיות לכך סיבות רבות, ובוודאי שאין זה נכון להציע פתרון ללא בדיקה ואבחון יסודיים. ממליצה לפנות לרופא או לפיזיותרפיסט. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה