כאב בתרגיל side plank

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

04/02/2017 | 23:46 | מאת: צדי

היי כאשר אני תרגיל בטן סטטי side plank, תוך כמה שניות, אני מרגיש כאב חד מאזור המותן, דרך כל הרגל עד לכף הרגל בצד שפונה לרצפה. מבחינת השרירים אני מרגיש שאני מסוגל לעשות את התרגיל אבל הכאב כ"כ חזק שאני חייב להפסיק. אני לא מרגיש את הכאב הזה כשאני עושה אותו תרגיל לצד השני או כשאני עושה plank רגיל (עם הפנים למטה). על איזה בעיה זה יכול להעיד? את מי כדאי לשאול על זה? עשיתי אם אר אי עמוד שדרה מותני ולא מצאו כלום חוץ מבלט דיסק קל שלא נוגע בשורש.

שלום צדי, כאב בזמן תנועה או מנח יכול לנבוע ממספר גורמים. מומלץ להגיע לפיזיותרפיה לבדיקה על מנת לראות מה מקום הבעיה ולהתאים טיפול בהתאם לתוצאות. לא ניתן לתת אבחנה על סמך תרגיל ספציפי וללא בדיקה מקיפה. בברכה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה