פיזיותרפיה ללסת

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

30/11/2011 | 00:42 | מאת: נתי

לפני קצת יותר משנה חוויתי זעזוע בלסת עקב נפילה. במהלך הזעזוע נשברו שיניים ופתחתי את הסנטר. מאז ועד היום חורקים לי המפרקים. הלכתי לכירורג פה ולסת, עשיתי צילום והוא אמר שהמפרקים תקינים ושעלי לחכות בסבלנות לשיקום הסחוסים. הונחיתי לסד לילה במשך חודש ולא חלה הטבה. עד היום אני שומע רעשים בלסת - האם יש מקום לפיזיותרפיה ללסת או שעלי לחכות שנים לשיקום? האם זה לא אחראי או מותר לפנות לפיזיותרפיסט שלא התמחה בכך?

30/11/2011 | 00:43 | מאת: נתי

שכחתי לציין את גילי: 23

30/11/2011 | 11:46 | מאת: זהבה טישלר

נתי שלום. יש בהחלט מקום לביצוע בדיקה ע"י פיזיותרפיסט שהתמחה בטיפול במפרק הלסת.אין טעם לפנות לפיזיותרפיסט שלא התמחה בנושא מאחר ואין לו את הידע לביצוע בדיקה מתאימה וכמובן שאינו מכיר את הפרוצדורות הטיפוליות.

מנהלי פורום פיזיותרפיה