רק רציתי לומר לך המון המון תודה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

12/05/2009 | 22:19 | מאת: רבקה

רק רציתי לומר המון המון תודה (בנוגע להודעה של שמירת הריון - "נואשת ...בבקשה עזרה דחופה!!! שאלתי האחרונה האם עם מה שיש לי אני אמורה לקבל שמירת הריון הן מהרופאה והן מהמוסד לביטוח לאומי (שהם בכלל בעייתים)? אזכור: המגלובין 10( וזאת לאחר כל יומיים אשפוז עירוי נוזלים והכפלת כמות כדורים),כדוריות דם לבנות מוגברות (ובכלל זה משתנה מבדיקה לבדיקה),התעלפויות, סחרחורות, כאבי בטן תחתונה, כאבי גב תחתון, כאבי רגליים ונפיחות. במהלך פחות מחודש הייתי כחמש פעמים במיון ופעמיים מהם אשפוז- כל פעם בערך 4 ימים. כמו כן, בפעם האחרונה שוחחרתי מהמיון עם מכתב שחרורו שבו רשום מעקב רופא, 2 בשבוע לעשות מוניטור, פעם בשבוע לעשות תרבית שתן, פעם בשבוע ספירת דם.אציין כי הייתה לי הפלה לפניכן והפעם הריתי מהטיפולים.אוסיף ואומר כי אני גננת במקצועי ועבודה שלי כרוכה בהרבה מאמצים כמו הרמת ילדים, להתכופף, וכל הזמן בעמידה. שאלתי נוספת היא אם יש לי חלק מהימים חופש מחלה מרופאת נשים וחלק מאשפוזים ומיונים שהייתי (שרשמו במכתבי שחרור חופש למספר ימים כל בית חולים לפי שיקול דעתו) יש רצף לכל הימים האם זה תופס? (מכיוון שעוד לא הצלחתי להגיע לרופאת נשים שלי בגלל שהלו"ז שלה מלא)? שוב המון המון תודה והמשך שבוע נעים.

שלום רב, על כי ימי המחלה תקבלי ימי מחלה ומרגע שיהיה לך שמירת הריון תקבלי ישירות מהביטוח הלאומי. הורידי טפסים מהאיטנרט ותתחילי לקדם את התהליך חבל על הסבל שלך. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה