שיקום לסת עליונ ה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

07/06/2011 | 21:48 | מאת: אלמונית

שלום רב. מזה 3 שנים יש לי פליפר ל- 2 שיניים עליונות קדמיות בלסת העליונה (שן גדולה + שן קטנה לידה). חשבתי לעשות בעבר שתלים אך אני צריכה גם השתלת עצם ואני חוששת שהחניכיים שלי לא יעמדו בזה, מאז ומתמיד היו לי חניכיים רגישות. בזמן האחרון אני חושבת לעשות כתר אחד שלם לכל הלסת העליונה כי השיניים לא במצב ממש טוב וכך זה גם יפתור אותי מהפליפר המעצבן.רצית לדעת תוך כמה זמן אני יכולה להיות כבר עם כתר כזה בהנחה ואני יום יום אבקר אצל רופא השיניים? ואיך הוא יכול לטפל בי כשאני תמיד צריכה להחזיר את הפליפר כדי לא להסתובב בלי שיניים? האם יש עוד דרכים להוריד את הפליפר מלבד כתרים ושתלים? אשמח לקבל את תשובתך והמלצותיך.ושאלה אחרונה - האם ניתן לקבל כתר כזה במרפאות שעושות טיפול בהרדמה מלאה ביום אחד?

12/06/2011 | 22:20 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

יש גם אופציה לגשר מודבק מסוג מרילנד. אל תפסלי את אופציית השתלים. תגשי להבדק ולקבל חוו"ד מומחה לשיקום הפה. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה