עקירת שיני בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

21/06/2009 | 12:16 | מאת: נריה

שלום, שמי נריה ואני בת 23 לפני חמישה ימים עברתי עקירה כירוגית של שיני הבינה התחתונות. נאמר לי יום עד שלושה של נפיחות, התקשרתי שוב לבהיח ונאמר לי להמתין עוד מס' ימים... 5 ימים שצד ימין שלי נפוח בצורה בלתי רגילה - מנפח לי את כל אזור הצוואר ומונע ממני לפתוח את הפה.אני שותה ואוכלת רק דברים רכים וקרים, מקררת את האזור כמעט 24 שעות. מה עוד ניתן לעשות? האם יש סיכון שהזדהם האזור? שהשתבש משהו בעצב? מה לעשות? אודה לתשובה מהירה, אני מתייאשת...

21/06/2009 | 15:00 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

נריה שלום רב, לא להתיאש בבקשה... ראשית אם חלה החמרה מיום ליום במקום הקלה והפחתה בסימפטומים, גשי להבדק במקום בו בוצעה העקירה.תתיעצי איתם אם את צריכה אנטיביוטיקה. אם לא איבדת תחושה באזור השפתיים, סנטר אז קרוב לוודאי שאין פגיעה עצבית. החלמה מהירה..

מנהל פורום שיקום הפה