שבוע אחרי עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

11/07/2016 | 10:03 | מאת: מיקי

עברתי לפני שבוע בדיוק עקירת שן בינה בלסת תחתונה , עקירה פשוטה אבל כואבת ,סבלתי מכאבים חזקים באוזן ובחניכיים כל השבוע , לא נתנו לי אנטיביוטיקה רק משככי כאבים. עכשיו שאני נוקשת בשן הטוחנת הסמוכה לאתר העקירה יש לי כאב. האם הכאב נובע מהפצע בחניכיים באתר העקירה ? האם זה נורמלי ויחלוף כאשר האתר יתרפא ? הייתי בבדיקה אצל הרופא והוא לא ראה זיהום או דריי סוקט. יכול להיות זיהום פנימי שאינו נראה ומסכן את השן הסמוכה ? איך אפשר לוודא את זה ? צריך לקחת אנטיביוטיקה במקרה כזה? תודה

Nיקי שלום אכן התופעה של כאב בשן הסמוכה קיים ושכיח בהרבה מקרים הלחץ שמופעל בזמן העקירה גורם לשן הסמוכה "לסבול" מעט הכאב יכול להיות מכמה מקורות גם אם זה לא DRY SOCKET לא הייתי ממליץ על נטילת אנטיביוטיקה אם אין תופעות כמו נפיחות ואו כאב חריג החלמה מהירה ד"ר הכט גדעון נייד 05457773914

מנהל פורום שיקום הפה