שתל שן קדמית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

13/05/2016 | 09:12 | מאת: יונית

שלום. לאחר טיפול הקצאות בחניכיים בעקבות דלקת, חלה נסיגה בכתר שן קדמית ויש חשיפה של קצה הכתר. הומלץ לבצע שתל במקום. הוצע פליפר למשך מס חודשים עד לקליטת השתל. האם יש אפשרות במצב כזה והאם מומלץ ללשים כתר זמני במעמד עקירה במקום פליפר?

יונית שלום יש כמה דברים לא ברורים בשאלתך למה יש צורך בעקירת השן? חשיפה של כתר אינה סיבה לעקירה! אם יש חשיפה ומצב השן תקין למה לא לבצע כתר חדש שמתאים למיתאר החניכיים החדש? קשה לתת תשובות בלי שאראה לפחות צילום של השן... תודה ד"ר הכט גדעון טל:0545777394

מנהל פורום שיקום הפה