חלופה לעקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

18/09/2013 | 11:16 | מאת: שרון

שלום, אני בת 27. לפני פחות מחודש עברתי עקירה כירורגית של שן בינה תחתונה. את העקירה ביצעתי כיוון ששיני הבינה התחתונות צמחו אופקית במקום אנכית, והפריע לי שנכנס מזון בין השיניים (לא היו כאבים בשו או הפרעות מיוחדות). העקירה היתה לא פשוטה וסבלתי לא מעט (כולל נעילת לסת במשך כשלושה שבועות). כעת נותרה לי שן הבינה השניה שנמצאת בדיוק באותו מנח ואני לא בטוחה אם כדאי לעבור שוב את הסבל הזה. האם אין דרך נוספת לפתור את הבעיה? נניח למלא את החלל שבין השיניים בחומר כלשהו? או לשייף את שן הבינה כך שהשקע בו משתקע המזון יתיישר והמזון יתקשה להתיישב שם בקלות. אודה לעצות

29/09/2013 | 19:33 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

את מוזמנת לפנות לפורום העוסק בעקירת שיני בינה וכירורגיה. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה