הקצעת שורשים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

17/01/2008 | 14:14 | מאת: ריקי

באיזה שלב ומתי כדאי לעשות ? האם יכול להיגרם נזק במידה ועוושים הקצעת שורשים כאשר לא ממש יש את הצורך? מי הרופא שעדיף שיבצע זאת? או - האם שיננית באמת מוסמכת לכך?

19/01/2008 | 11:14 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

ריקי שלום, מבצעים הקצעת שורשים כאשר קיימת בעית חניכיים כמו כיסים עמוקים וטיפול של סילוק אבנית רגיל לא עוזר. זה בעצם השלב האחרון לפני ניתוח חניכיים. עדיף שיבצע זאת מומחה למחלות חניכיים - פריודונט אך כל רופא שיניים או שיננית יכולים לבצע זאת בהצלחה. הטיפול מבוצע בהרדמה מקומית שניתנת ע"י הרופא כמובן.

מנהל פורום שיקום הפה