חייב עצה דחוף

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

13/12/2012 | 01:48 | מאת: נועם

שלום לכולם, כל חיי היה לי פחד משתק מרופאי שיניים , כשהייתי קטן עברתי אין ספור עקירות וישוריי שיניים , הדבר יצר אצלי אנטיגוניזם עצום לרופאי שיניים,לפני גיוסי לצבא רופאי השיניים שמו לי קיבוע בלסת התחתונה ועם זה התגייסתי לצבא. בזמן הצבא לא נגעתי ולא בדקתי אפילו פעם אחת את מצב שיניים, נוסיף לומר שכל החומר החלק ששמו לי על הקיבוע יצא ומאז אני חיי עם חיכוך לשון תמידי. רצה הגורל ושן הבינה מצד שמאל שלי התחילה לכאוב , אני מרגיש טעם רע בפה וסובל מריח רע , אני מפחד מאוד אפילו ללכת לבדיקה אצל רופא, רק בדיקה. קראתי שאפשר לטפל בהרדמה כללית בחולה ולקום בלי כאבים מהטיפול בכלל.(חוץ מכאביי ההתאוששות). אני מוכן לשלם כסף כדי להכנס לרופא שירדים אותי ולצאת כמו חדש. אנא עזרו לי במתן עצות מה עליי לעשות ולאיפה ללכת על מנת לעשות טיפול 10000 לשיניים שלי. אשמח לקבל תגובה בהקדם

15/12/2012 | 20:26 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

נועם שלום, טיפול שיניים תחת הרדמה כללית או טשטוש (סדציה) זהו טיפול די שגרתי במקרים כמו שלך. על רופא השיניים להיות מומחה או בעל אישור מיוחד לטיפול תחת הרדמה, ממשרד הבריאות. במידה ואתה מעונין בעוד פרטים יותר ספציפיים, אתה מוזמן לפנות ישירות למרפאתי. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה