איבוד חוש הטעם

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

11/08/2012 | 21:26 | מאת: טל

עברתי עקירת שן בינה עליונה לפני כמה ימים והיום שמתי לב שאני מאבדת בהדרגה את חוש הטעם כאשר בבוקר הורגש חצי טעם ועכשיו לאחר ארוחת הערב זה ירד לרבע.. האם איבוד חוש הטעם תופעת לוואי נפוצה אחרי עקירת שן בינה (רגילה יש לציין, לא כירורגית)? האם עלי לחשוש?

24/08/2012 | 17:51 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

טל שלום, עקירת שן בינה לרוב לא קשורה באיבוד חוש הטעם, אבל לעיתים נגרמים שינויים בחוש הטעם בעקבות שטיפות פה עם חומר/ים מסויימים לחיטוי הפה.זה הפיך וחוש הטעם חוזר כשמפסיקים להשתמש בהם. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה