עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

09/08/2012 | 08:15 | מאת: טלי

עברתי עקירת שן בינה ויממה לאחר מכן נפל לי מהפה גוש קטן בחלקו לבן ובחלקו אדום, הנחתי שזה הדבק הביולוגי שרופא השיניים שם לי במקום תפרים כי הריח שלו היה נורא וזה הסריח לי את הפה, אבל המקום נפוח וכואב ועכשיו אני חושבת שאולי זה קריש דם והמקום אינו נסגר? אני עדיין מריחה את אותו הריח בפה והוא נוראי, אני לא יודעת כתוצאה ממה זה אולי מהדבק, זה בסדר שהגוש נפל מהפה? טבעי? נורמאלי? או שיש צורך בדאגה?

10/08/2012 | 08:35 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

טלי שלום, ממליץ לך להתקשר לרופא שלך ולהתייעץ איתו כיוון שהוא יודע איזה חומר הוא שם לך באזור העקירה. בברכה

10/08/2012 | 09:04 | מאת: טלי

במקום התפרים, זה נורמאלי שהגוש יפול? יכול להיות שזה קריש דם? או אולי הדבק? הוא היה חצי לבן וחצי אדום אודה לעזרה

מנהל פורום שיקום הפה