עקירת שן בינה - שבוע 5 להריון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

30/06/2012 | 09:28 | מאת: טלי

שלום, לפני יומיים עקרו לי שן בינה, עקירה די מסובכת עם תפרים. מאז - 36 שעות - הכאב לא נרגע, והנפיחות רק גדלה.אני סובלת מכאבים חזקים ואקמול עוזר לכמה שעות בלבד. האם עלי לקחת את אנטיביוטיקה? הרופא נתן לי מרשם למוקסיפן ואמר לקחת רק אם יש חום או קשה לבלוע. אין לי חום אבל קשה לי לבלוע בגלל הנפיחות כבר מיום בו סיימתי את הטיפול. חשוב לציין שאני בהריון בשבוע 5 והייתי רוצה להימנע מתרופות מיותרות. תודה מראש על התשובה...

30/06/2012 | 19:10 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

טלי שלום, אין באפשרותי לייעץ על טיפול תרופתי מבלי לבדוק את המטופל ובמיוחד כשאת בהריון. אני ממליץ שתתיעצי עם רופא השיניים שלך וגם עם רופא הנשים שמלווה אותך. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה