שינוי מידות לאחר עקירת שן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

18/02/2017 | 12:14 | מאת: אילנית

הולכים לעקור לי שן בינה , ובגלל שאני במדידות בשן ליד הבנתי שיצטרכו לעשות שוב פעם את המדידות , השאלה האם אחרי העקירה הכל ישתנה גם הכתר הזמני בשן שליד יצטרכו לעשות מחדש בעקבות זאת שינויים לכתר זמני וכמה זמן אחרי העקירה אפשר לעשות , כלומר כמה זמן אצטרך להיות בלי הכתר הזמני בעקבות העקירה ?

שלום אילניית לא מןבן לי למה צריך לחזור על המידות ולמה יש צורך ביצוע הכתר הזמני? נכון שעקירה יכולהל לגרום לשינוי בשן הסמוכה אבל לא תמיד זה כך וזה תליו איך העקירה תתבצע? את לא צריכה להיות בלי כתר זמני ולו דקה אחת מרגע שהכינו את השן לכתר סופי תודה ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

18/02/2017 | 17:12 | מאת: אילנית

הבעיה בגלל דלקת החניכיים שיש משן הבינה כואב כל מגע של כל כתר ששמים , ושיש דלקת בכלל זה יכול להשפיע על הדיוק של הכתר , וכל כתר כמה ששמו כל הזמן לא החזיק , בגלל זה אבל במקרה ינסו להשאיר , קבוע או זמני האם יצטרכו לבדוק שלא קרה משהו למידות והכל תקין במידה ויצליחו לשים או שיצטרכו אולי לעשות את זה אחרי העקירה , ואם אחרי העקירה כמה זמן בעיקרון אפשר אח"כ שוב לעשות לי מידות וכתרים?

אילנית שלום לא מבין למה כתר זמני לא מחזיק זה לא קשור בשן בינה אלה בבעיה שקשורה בשן שהוכנה לכתר אני חוזר ומציין שלא כל עקירה שן בינה גוררת שינוי בשן הסמוכה ובעקבותיה הצורך במידות חוזרות תודה ד"ר הכט גדעון

מנהל פורום שיקום הפה