תאומים בחטיבה-דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

22/04/2015 | 08:46 | מאת: אור

שלום יש לי תאומים בני 12.8 בן ובת, הופרדו בחטיבה, הבן מסתדר והכיר חברים, הבת לקחה את זה קשה, בתחילת שנה הלכה לביהס לפעמים החסירה יום או יומים בגלל טענות שוליות,ואז החלה להפסיד מספר ימים והגענו גם לשבוע ימים רצוף. המצב כרגע הוא שהיא לא מוכנה ללכת אם לא מעבירים את אחיה לביהס שלה. מה עושים? ניסינו טיפול פסיכולוגי ברגע שעצבנו אותה החלטה שהיא לא ממשיכה אותו. אני לא יודעת מה לעשות אור

בעיה לא פשוטה שמדגימה את הנזק שיכולה מערכת החיניך לעשות לילדים ולמשפחות . לא היה צריך להפריד בין הילדים . עכשיו צריל לחבר אותם מחדש. זה דורש ייעוץ יותר מקצועי .את יכולה לפנות אלי באימייל או בטלפון . 0505406680

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים