בריחת קקי ילד בן 7.5

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

01/07/2019 | 12:53 | מאת: שרית

שלום רב, בן שלי בן 7.5 עולה לכיתה ב', יש לו בריחת קקי עדיין, בעיקר כשהוא משחק ומרוכז במשהו אחר, לפעמים זה התלכלכות על תחתונים לפעמים ממש בריחה, התגבר בחודשים האחרונים, מאז הגמילה זה מופיע ונעלם אבל אף פעם לא עד הסוף נעלם, ניסינו פרסים וטבלאות כשהיה בגן, אנחנו במעקב במכון הרטבה כי מרטיב בלילה גם, אני נוטה כבר לחשוב שזה לא פסיכולוגי אלא פיזיולוגי אולי צריך לבדוק משהו? לאיזה רופא לפנות? הוא ילד מאוד אינטליגנטי, עוד דבר הוא נולד פג בשבוע 27, תודה על העזרה

לדעתי זה עניין של תשומת לב.אולם כדאי מאד להגיע ליעוץ מקצועי.קשה ליללהאמין שתצליחו בעצמכם. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים