ילד בן 10 עם הפרעת התנהגות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

21/10/2018 | 08:33 | מאת: אמא

אני אמא גרושה בני בן 10 עם בעיות התנהגות קשות מטופל בריספרידקס 1 מג בלילה ובפוקלין xr כדור בבוקר . הואלומד בכיתה רגילה לאחרונה יש לו התפרצויות זעם קשות עם מבט מפחיד עם העיניים אם אני לא מסכימה למשהו שהוא רוצה הוא מרביץ מקלל צורח ואף חוזר ואומר את אמא מכשפה אני ארצח אותך משעים אותו מביהס בגלל שהוא מרביץ ומקלל כמו כן משעות הלילה הוא לא מפסיק לאכול הוא לא מניח לי לישון צובט אותי צועק שרוצה שאני אקום ואכין לו לאכול הוא עלה מאוד במשקל אני דורשת מביהס שידאגו לו לטיפול פסיכולוגי אבל לא מוכנים לתת מה עליי לעשות ???? אנא עזרתכם בעיניין

שלום רב הילד שלך ואת זקוקים לטיפול והדרכה די דחוף. מניסיוני לא תמיד המערכת יכולה לספק את הטיפול הנכון אני מציע טיפול פרטי. כמה שיותר מהר

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים