מעברי דירה לילדה בת 3.4

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

02/01/2018 | 22:34 | מאת: ניב

שלום רב, הילדה שלי בת 3.5 וב3 שנים האחרונות הספקנו לעבור 3 דירות ועכשיו שוקלים את המעבר ה4 שהוא יהיה לפרק זמן ארוך יותר משאר מעברי הדירה שהיו לשנה וקצת.. הסיבה אי הסתגלות לבית שלי ושל אישתי.. חשוב לי לציין שבכל המעברי דירה לא החלפנו גן. כעת אני שוקלים את המעבר ה-4 ובסוף השנה הנוכחית להעביר את הילדה לגן אחר בעיר החדשה... זאת אומרת שהיא בגן העירייה כעת תהיה רק שנה ואז ץעבור לגן עירייה חדש בעיר אחרת. שאלתנו היא כזאת... האם כל המעברי דירה והמעבר הקרוב יפגעו בה מפחינה נפשית או שיעשה איזה הפרעה התנהגותית או שכמו שכולם אומרים שילדים בסוף מסתגלים? האם לדעתך יש מניעה לבצע את המעבר הזה? אין חובה למעבר םשוט קושי שלנו חהסתדר לדירה ולאחרי שיצאנו מאיזה משבר כלכלי אנו יכולים לעשות מעבר לדירה מיחידת דיור מרתפית. תודה

שלום רב להערכתי אין מניעה למעבר דירה הילדה תסתגל . חשוב יותר שהאווירה בבית תהייה רגועה בהצלחה טובי פלד

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים