ילדה בת 5 עם כמה בעיות התנהגות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

31/08/2017 | 08:49 | מאת: מירה

יש לי ילדה בת 5 שיש לי כמה נקודות שאני רוצה לברר לגביהם ואיך להתמודד איתם: : א. מכניסה ידיים לפה או כל מני דברים שיש לה ביד היא יכולה להכניס לפה... זה משגע אותי ואני כועסת עליה.. ב. קשה לה עדיין להיפרד בבוקר בגן ג. כשאנחנו הולכים לחוג היא בוכה רוצה שאני אכנס איתה,\ זה לא אפשרי... ד. לא רוצה ללכת לחוגים או למחנה קיץ או לכל פעילות חדשה ה. יכולה לבכות מדברים קטנים מאוד ו. לא מקשיבה לי אני יכולה לבקש ממנה לעשות דבר מה מספר פעמים והיא לא מתייחסת אליי, זה מכעיס אותי מאוד ח. מאוד מתעניינת באיפור ובפריטי לבוש של נשים אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי דרכים להתמודד עם ההתנהגות שהעליתי תודה רבה

שלום רב לילדה שלך ולך יש כמה חרדות שאתן לא מודעות אליהן. זה שהיא מכניסה כל דבר לפה זה נורמלי וטבעי. זה הדרך שלה להבין את הסביבה. זה שאת כועסת עליה על ך זה מיותר ולא לא יעיל.יש לה חרדת נטישה ולכן קשה לה להיפרד בבוקר ולכן היא גם בוכה הרבה. אני מציע שתלכי לייעוץ כדי שתוכלי לגדל את הילדה ביותר שמחה ופחות פחדים בהצלחה טובי פלד

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים