ריספונד 1

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

11/07/2008 | 19:48 | מאת: שאלה

היי, בני אובחן כסובל מחרדה ומחרדה חברתית (מגיל 13 בערך). עד היום לקח פלוטין20 למשך מס' חודשים ולפני כן פבוקסיל במשך כשנתיים. הוא מטופל אצל פסיכולוג שהוא זה שקבע לו פגישה אצל פסיכיאטר ולהחליף את התרופה, היות וחל שיפור ניכר במצבו, בעיקר בשנה האחרונה, אך כנראה שלא מספק לדעתו של הפסיכולוג. כיום הוא בן 18.5 והיום נטל גלולה ראשונה של ריספונד1 (1 מ"ג), תוך שעתיים מנטילת הגלולה חש בעייפות רבה, חסר מצב-רוח, לא פצה פיו במשך כל היום, נראה מדוכא משהו... את הכדור הזה הוא כבר לא ייקח! השאלה היא, האם זו תופעה מוכרת? האם התרופה בכלל מתאימה לו, כשקראתי על התרופה הבנתי שהיא מתאימה לחולי סכיזופרניה, ואחי לא אובחן ככזה עד היום.

11/07/2008 | 19:50 | מאת: יונה

היי, בני אובחן כסובל מחרדה ומחרדה חברתית (מגיל 13 בערך). עד היום לקח פלוטין20 למשך מס' חודשים ולפני כן פבוקסיל במשך כשנתיים. הוא מטופל אצל פסיכולוג שהוא זה שקבע לו פגישה אצל פסיכיאטר ולהחליף את התרופה, היות וחל שיפור ניכר במצבו, בעיקר בשנה האחרונה, אך כנראה שלא מספק לדעתו של הפסיכולוג. כיום הוא בן 18.5 והיום נטל גלולה ראשונה של ריספונד1 (1 מ"ג), תוך שעתיים מנטילת הגלולה חש בעייפות רבה, חסר מצב-רוח, לא פצה פיו במשך כל היום, נראה מדוכא משהו... את הכדור הזה הוא כבר לא ייקח! השאלה היא, האם זו תופעה מוכרת? האם התרופה בכלל מתאימה לו, כשקראתי על התרופה הבנתי שהיא מתאימה לחולי סכיזופרניה, ובני לא אובחן ככזה עד היום.

14/07/2008 | 04:39 | מאת: חלי ברק-שטיין

לצערי איני מתמצאית בתרופות, צריך להפנות את השאלה לפורום של רופאים, לפסיכיאטר, לקבל חוות דעת שניה. בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים