כיוון מיטת התינוק

דיון מתוך פורום  פנג שווי

06/09/2001 | 10:18 | מאת: גאיה

אילת שלום יש לנו תינוק בן חודשיים שישן איתנו בחדר בעריסה בהתחלה העריסה היתה צמודה למיטה שלנו והיה קשה לו לישון לפתע הבחנתי שמעל לראש שלו יש קורה אז הרחקתי את העריסה לפינת החדר ומיקמתי אותה בן שני קירות פנימיים אחד של החדר ארונות ואחד של השכנים הבעיה כעת זה שצד המיטה פונה לדלת כניסה של החדר אותה אני משאירה חצי פתוחה כדי שיכנס אויר וכדי שכאשר אנחנו בסלון נוכל לשמוע אותו. תאריך לידתו הוא 11.7.01 בשעה 22.15 בלילה

10/09/2001 | 00:53 | מאת: איילת שלו

גאיה שלום ילדך שיך לאלמנט האדמה –הר (קוואה 8) כך שהכיוונים החיוביים שלו הם מערביים: דרום מערב, צפון מערב, מערב, וצפון מזרח. טוב עשית שהזזת את העריסה ממקומה מתחת לקורה. מה שאפשר לעשות זה ליצור חייץ, אם בבד ואם ע"י ריהוט, בין דלת החדר למיטה. כך שהאנרגיה הנכנסת לחדר לא ישירה כלפיו. טיפ נוסף: לוודא שאתם לא ישנים כך שרגליכם פונות לתינוק הישן. (מאוד חשוב) בהצלחה אילת

מנהל פורום פנג שווי