אמבטיה וזוגיות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

05/09/2001 | 20:28 | מאת: גלית

אילת,שלום אני גרה בבית פרטי קטנטן: מדלת הכניסה במערב נפתח מסדרון (שהוא גם המטבח)-מזרחה . באמצע המסדרון ישנו פתח שמאלה לחדר הפונה צפונה ובסוף המסדרון (מול דלת הכניסה) ממוקמת דלת חדר האמבטיה (ובה שרותים).למעשה, הבית הוא ריבוע המחולק ל-2 מלבנים מקבילים - האחד שבו מטבח ואמבטיה ובשני חדר גדול שבהמשכו עוד 1/2 חדר (בין החדר למחצית קיר ובו פתח של כ-1.2 מ' רוחב - אין דלת). א. נאמר לי שחדר האמבטיה זה אזור "האדמה" בבית האחראי על מערכות יחסים וזוגיות ורע מאוד שאזור זה "נפל" דווקא שם. מה ניתן לעשות? ב . בפתח שתיארתי בין החדר הגדול לחצי העמדתי ספה בודדת, כך שחציה פונה לחדר הגדול וחציה האחורי נמצא בחצי החדר (מאילוצי מקום). האם יש לכך השפעה המחייבת הזזתה משם?

10/09/2001 | 00:51 | מאת: איילת שלו

גלית שלום, א. אזור האדמה "האחראי על מערכות יחסים וזוגיות" הוא בעצם האנרגיה המגיעה מכיוון דרום מערב. זוהי אנרגית ה'יין ' האדמה: אמא אדמה. המשפיעה אומנם על הבית בפינה הפונה לדרום מערב, אך גם על כל חדר וחדר באזור הדרום מערבי שלו. מכאן שאת יכולה לחזק אזור זה (לפי הטאי צי הקטן ) בכל חדר. בסלון ובחדר השינה (אם החצי חדר הינו לשינה). ב. לפי ההסבר שלך, הספה ניצבת בדיוק בין שני החדרים. שזה אומר מתחת לקורה. מצב מאוד לא רצוי. מעבר לעניין זה קשה לי לתת פתרון מבלי לראות את החלל. בהצלחה אילת

מנהל פורום פנג שווי