עיצוב חדרי אירוח - צימרים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

15/08/2001 | 07:39 | מאת: אלישבע

שלום לאחרונה סיימתי לבנות שני חדרי אירוח בגליל "צימרים", החדרים קטנים ומאד נחמדים מצויידים במקלחת ושירותים, ובכניסה ישנה רחבה לשבת ולנפוש אל מול נוף מקסים. כמו כן יש לי מסעדה ביתית קטנטונת שבה אני מארחת לארוחות אורחים מהאזור ומחוצה לו. יש לי מספר שאלות - התכוונתי לצבוע את החדרים חדר אחד בצהבהב, וחדר שני בורוד, האם הצבעים האלה מתאימים ? או אולי עלי לצבוע בצבעים אחרים ? - איזה אביזרים קטנים ועדינים ניתן להוסיף בחדר על מנת ליצור אוירה נינוחה ורגועה? - איזה אביזרים קטנים ועדינים ניתן להוסיף בבית (כמו קריסטלים ו"מראות" עוד..) על להגביר את הנינוחות ולהשפיע על חיזוק הפרנסה ? תודה אלישבע

15/08/2001 | 16:16 | מאת: איילת שלו

אלישבע שלום, בכדי לענות על שאלתך לגבי צבעי החדרים, יש לדעת היכן ממוקמים החדרים יחסית למבנה, כלפי איזה כיוון הם פונים ואיזה סוג נוף נשקף מהחלון (חורש, הרים רחוקים, צוקים....). באופן כללי, לא הייתי צובעת את כל החדר, בכדי לא ליצור עומס, במיוחד שאלו חדרי אירוח, ולא כל האורחים ירגישו בנוח מוקפים בצבע הצהוב למשל. אך ניתן לצבוע את הקיר הדרום מערבי למשל בצהבהב או אוקר, ולשים מנורה עם אור נעים באזור זה (למשל מנורה מביצת יען ומנדלה עליה). וזה כבר מתקשר לשאלת בקשר לאביזרים השונים. אביזרי הפנג שוי: מוביילים קריסטלים, פעמוני רוח וכו' הם הכלים איתם מרפא יועץ הפנג שוי את החלל. כמו שרופא לא ייתן לך מרשם תרופה מבלי לבדוק אותך, כך הוא הדבר לגבי אובייקטים אלו בפנג שוי. אך אוכל לייעץ לך שלא להשתמש במראת הבגואה, שאומנם יכולה לשמור על האדם מאסון, אך כאשר היא ממוקמת לא נכון, היא מביאה אותו. בכל מקרה יש להימנע מעומס של אובייקטים בחלל, אך יחד עם זאת להשתמש באביזרים וצבעים רכים וחמימים. בכדי שהאורחים ירגישו בנוח, שיהיה מקום לאנרגיה שלהם במרחב. ודבר אחרון, הייתי מייעצת לך לעשות ניקוי אנרגטי מדי פעם של אותם חדרים. בהצלחה ויום טוב אילת

15/08/2001 | 17:18 | מאת: אלישבע

שלום אלישבע תודה עך תשובתך. החדרים ממוקמים בכיוונים חדר אחד לכיוון צפון מזרח וחדר שני לכיוון צפון מערב. הנוף הנשקף מהחלון זהו נוף של חורש על גבעה, אולם הנוף ממקום הישיבה והרגיעה בחוץ, כאן צפון מערבי זאת אומרת שרואים את הים מחיפה בדרום ועד לנהריה בצפון כשהנוף משולב בגבעות שעליהם עצים וחורש. איך עושים ניקוי אנרגטי ? אני רוצה לעשות זאת בחדרים בה אנו חיים ? תודה ,אלישבע

מנהל פורום פנג שווי