כיוון מיטה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

25/09/2002 | 14:58 | מאת: אורה

אשמח אם תייעצי לי באיזה כיוון לשים את המיטה הזוגית בחדר-השינה תאריך לידתי הוא 76-6-15 ושל בעלי 75-4-4 תודה.

26/09/2002 | 18:55 | מאת: חמדה

שלום אורה, ע"פ תורת הפנג שווי, כיוון המיטה צריך להיות מתאים למפרנס הראשי של הבית = הבעל. הוא נותן את חסותו לאשה. הכיוונים הטובים למיטה הזוגית הם: - בסדר יורד - צפון מערב, דרום מערב, צפון מזרח, מערב. אם יוצא לשים את המיטה באלכסון, כדאי להשלים את הפינה. אפשר עם ארגז מצעים משולש. (לא מדפים.) כדאי לבעלך גם בעבודה / בצפיה בטלויזיה / וכו' - לשבת עם הפנים לכיוונים הטובים לו. הכיוונים הטובים שלך הם: מזרח, דרום מזרח, צפון, דרום. גם לך כדאי לשבת בעבודה עם הפנים לאחד הכיוונים הטובים לך, וכו'. כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי