ניקוי הגוף עם פרוקור

דיון מתוך פורום  פנג שווי

16/09/2002 | 16:24 | מאת: גילי

לקחתי פרוקור כשנה ועכשיו התגלתה אצלי יתר פעילות בלוטת התריס. לאחר בדיקות אמרו לי שכנראה זה בגלל הפרוקור ושאחכה עד שהגוף יתנקה ממנו. אני לא לוקחת פרוקור כבר 4 חודשים. שאלתי - האם יש פעולה שיכולה לזרז את ניקוי הגוף - כמו: צום, תוספי מזון או....... האם ניתן לקחת כדורים כמו: קומדין- לדילול דם, קונקור ודיגוגסין - ולעשות צום של 2-5ימים ? תודה

16/09/2002 | 18:51 | מאת: חמדה

שלום גילי, המדור המתאים לשאלתך הינו נטורופטיה, ולא פנג שווי. בהצלחה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי