חדר תינוק

דיון מתוך פורום  פנג שווי

08/09/2002 | 01:09 | מאת: מ.ש.

שלום רב ברצוני לדעת היכן להציב מיטת תינוק ושידת החתלה בחדר תינוקות. בחדר חלון גדול (וטרינה) לכיון דרום לרוחב כל הקיר, ובנוסף בחדר קיר מזרחי, קיר מערבי וקיר צפוני שבחלק ממנו ממוקמת דלת הכניסה לחדר. אנשים רבים בתחום הפנג שויי מייעצים לי עצות סותרות. אודה מראש על עצה בנושא מ.ש.

08/09/2002 | 01:16 | מאת: מ.ש.

תאריך הלידה של הילד: 11/07/2002

16/09/2002 | 21:32 | מאת: חמדה

שלום מ.ש., מזל טוב להולת ילדך. הכיוונים הטובים לראש המיטה של תינוקך הם: (בסדר יורד) צפון מערב, דרום מערב, צפון מזרח, מערב כדאי שראש תינוקך יופנה אל אחד מהכיוונים הנ"ל. אם את שמה אותו לכיוון פינה, כדאי מאחוריה להשלים את הפינה עם ארונית משולשת סגורה. ארגז מצעים? (לא מדפים). לגבי פינת ההחתלה, כדאי שתהיה כך שפניך יופנו לאחד הכיוונים הטובים לך. כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי